bouw MorgenWonen Woningen

MorgenWoningen vorderen in rap tempo

MorgenWoningen vorderen in rap tempo

4 december 2017

Wie niet dagelijks langs Parkzoom 3 in Bergschenhoek komt, zal enigszins versteld staan. In deze nieuwe wijk op de grens van Bergschenhoek en Berkel en Rodenrijs verrijzen 23 MorgenWoningen. Deze woningen hebben meerdere voordelen: energiezuinig, onderhoudsvrij en bij oplevering klaar om in te richten.

Bouw in de fabriek

MorgenWonen-woningen worden in korte tijd gebouwd! Alleen het monteren staat nog centraal. Het ‘bouwen’ wordt gedaan in de fabriek. Alle losse elementen van de woningen worden in de fabriek gemaakt en afwerkt. Die slimme bouwdelen worden kritisch getoetst en bestaan dus altijd uit hoge kwaliteit. Volgens een strakke planning komt er gedurende de dag steeds een nieuwe vrachtwagen voorrijden met een ander deel van het huis. De woning wordt ter plekke in elkaar gezet en waterdicht gemaakt. Een geheel nieuwe manier van woningen bouwen!

Wonen in Lansingerland

Meer informatie over het project Parkzoom 3 in Bergschenhoek vindt u op www.nieuwbouw-parkzoom.nl. Wilt u meer weten over de nieuwbouwprojecten in Lansingerland? Kijkt u dan eens op www.woneninlansingerland.nl.

Terug naar het overzicht