impressie appartementen De Werf

Nieuwbouw aan de Gemeentewerf

Nieuwbouw aan de Gemeentewerf

19 maart 2018

Op de plek van de voormalige brandweerkazerne in Berkel en Rodenrijs start Batenburg B.V. begin april met de bouw van zes appartementen, ‘De Werf’ genaamd en zorgvilla ‘Berckendael’. De heiwerkzaamheden staan gepland voor de eerste week van april. Gedurende de bouw wordt de Warmoezerij afgesloten voor verkeer. De verwachting is dat de afsluiting tot medio december 2018 duurt. Tot die tijd is de Warmoezerij te bereiken via de Westersingel. Omwonenden zijn hierover geïnformeerd.

De Werf

Aan de Gemeentewerf worden 6 luxe appartementen gerealiseerd. Elk appartement is voorzien van eigen parkeerplaatsen. Deze bevinden zich onder het gebouw in een afsluitbare garage. Het gebouw wordt voorzien van een groene gevel.

Nieuwbouwvilla Berckendael

Villa Berckendael is in een kleinschalige luxe, particuliere zorgvilla voor senioren. Elke bewoner heeft een eigen appartement met een eigen badkamer, kitchenette en aparte slaapkamer.
Vanuit de visie ‘familiaire zorg’ spant het professionele zorgteam zich dagelijks in voor de best mogelijke zorg en aandacht voor senioren.

Terug naar het overzicht